Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Barbie: Cook ', n Grill étterem babával
Barbie: Cook ', n Grill étterem babával
33 290 Ft

Barbie: Cook ', n Grill étterem babával

Rajong a család a finom ételekért? Barbie-val most minden kedvenc elkészíthető, legyen az pizza, hamburger, vagy édes sütemény. Ebben a több, mint 30 darabból álló étterem szettben minden megtalálható, ami szükséges a megrendelés felvételéhez, az elkészítéshez és a felszolgáláshoz. 6 különböző helyszínen lehet játszani: a konyha, az étterem, a terasz, a drive ablak és ezek kombinációja végtelen játéklehetőséget tartogat. A gyerek belebújhat a szakács, a felszolgáló, vagy a vendég bőrébe (külön kapható babákkal), de mindhárom is lehet egyszerre. Barbie csinos ruhában, imádni való rózsaszín kötényben és szakácssapkában érkezik. A konyhában pizzasütő, forgatható grillrács és desszertes pult is található. A készlet összecsukható, így kis helyen is elfér. A baba nem áll meg magában. A színek és a díszítés eltérő lehet.
Csomagolási méret: 54 x 14 x 32 cm

Tartalom: 1 db éttermes játéktér különböző helyszínekkel 1 db felszolgáló Barbie 34 db éttermi kiegészítő (vágódeszka, étlapok, étkészlet, kulacs, sütemények, váza virággal, limonádés tartály pipettával, pizzásdoboz, asztalok, székek, edények...)

Kor: 3+

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
33 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 666 Ft
Részletek
Rajong a család a finom ételekért? Barbie-val most minden kedvenc elkészíthető, legyen az pizza, hamburger, vagy édes sütemény. Ebben a több, mint 30 darabból álló étterem szettben minden megtalálható, ami szükséges a megrendelés felvételéhez, az elkészítéshez és a felszolgáláshoz. 6 különböző helyszínen lehet játszani: a konyha, az étterem, a terasz, a drive ablak és ezek kombinációja végtelen játéklehetőséget tartogat. A gyerek belebújhat a szakács, a felszolgáló, vagy a vendég bőrébe (külön kapható babákkal), de mindhárom is lehet egyszerre. Barbie csinos ruhában, imádni való rózsaszín kötényben és szakácssapkában érkezik. A konyhában pizzasütő, forgatható grillrács és desszertes pult is található. A készlet összecsukható, így kis helyen is elfér. A baba nem áll meg magában. A színek és a díszítés eltérő lehet. Csomagolási méret: 54 x 14 x 32 cm Tartalom: 1 db éttermes játéktér különböző helyszínekkel 1 db felszolgáló Barbie 34 db éttermi kiegészítő (vágódeszka, étlapok, étkészlet, kulacs, sütemények, váza virággal, limonádés tartály pipettával, pizzásdoboz, asztalok, székek, edények...) Kor: 3+
Adatok
sku:
HBB91
Gyártó:
MATTEL
Gyártói Cikkszám:
HBB91
Cikkszám:
HBB91
Hasonló termékek