Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO Disney 43198 - Anna kastélykertje
LEGO Disney 43198 - Anna kastélykertje
4 400 Ft

LEGO Disney 43198 - Anna kastélykertje

Végtelen játéklehetőségek várnak ebben a LEGO ǀ Disney Anna kastélykertje (43198) készletben. 5 éves vagy annál nagyobb gyerekeknek terveztük, és a kerti boltívet szökőkúttal, mini-baba figurát és LEGO szalamandra figurákat találsz benne. A különleges „gyémántruha“, amely a szökőkút aljával egymásba illesztve tárolódobozt alkot a mini-baba számára, még több mókát garantál. Az ingyenes LEGO építési útmutatók appban elérhető interaktív, digitális útmutatóknak köszönhetően a gyerekek intuitív eszközök segítségével láthatóvá tehetik a modellt.

Szórakozás közben fejlődő készségek
A Disney Jégvarázs 2 rajongói hasznos készségek birtokába jutnak ezzel a készlettel. A projekt segítségével növekszik a gyerekek önbizalma, és a készlet serkenti a kreativitást, miközben a film vagy a saját ötleteik alapján jeleneteket játszanak el. Önmagában is alkalmas a játékra, vagy más (külön megvásárolható) LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálható.

Ismert szereplők és helyszínek
Ennek a készletneka segítségével a gyerekek hamar nekiláthatnak a játéknak egy Disney Anna mini-baba figurával és egy Bruni, a szalamandra LEGO figurával, így bármikor remek kreatív ajándék „csak úgy“ a gyerekeknek.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
4 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 88 Ft
Részletek

Végtelen játéklehetőségek várnak ebben a LEGO ǀ Disney Anna kastélykertje (43198) készletben. 5 éves vagy annál nagyobb gyerekeknek terveztük, és a kerti boltívet szökőkúttal, mini-baba figurát és LEGO szalamandra figurákat találsz benne. A különleges „gyémántruha“, amely a szökőkút aljával egymásba illesztve tárolódobozt alkot a mini-baba számára, még több mókát garantál. Az ingyenes LEGO építési útmutatók appban elérhető interaktív, digitális útmutatóknak köszönhetően a gyerekek intuitív eszközök segítségével láthatóvá tehetik a modellt. Szórakozás közben fejlődő készségek A Disney Jégvarázs 2 rajongói hasznos készségek birtokába jutnak ezzel a készlettel. A projekt segítségével növekszik a gyerekek önbizalma, és a készlet serkenti a kreativitást, miközben a film vagy a saját ötleteik alapján jeleneteket játszanak el. Önmagában is alkalmas a játékra, vagy más (külön megvásárolható) LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálható. Ismert szereplők és helyszínek Ennek a készletneka segítségével a gyerekek hamar nekiláthatnak a játéknak egy Disney Anna mini-baba figurával és egy Bruni, a szalamandra LEGO figurával, így bármikor remek kreatív ajándék „csak úgy“ a gyerekeknek. Kor: 5+

Adatok
sku:
43198
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
43198
Cikkszám:
43198
Hasonló termékek