Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

LEGO Ninjago 71757 - Lloyd nindzsa robotja
LEGO Ninjago 71757 - Lloyd nindzsa robotja
3 190 Ft

LEGO Ninjago 71757 - Lloyd nindzsa robotja

A Lloyd nindzsa robotja (71757) játékkészlettel a 4 éves vagy nagyobb gyerekek fejleszthetik az építési készségeiket. Tartalmaz egy állítható robotot pilótafülkével, ami csatába szállítja a nindzsákat, emellett 2 nagy kardot és 2 minifigurát is találsz.

Kezdő LEGO készlet, ami építésre inspirálja a gyerekeket
Ez a nindzsa-játékkészlet kifejezetten úgy készült, hogy zseniális építési- és játékélményt nyújtson a 4 éves vagy nagyobb gyerekeknek. A doboz mindegyik csomagja tartalmaz egy megépíthető modellt és egy szereplőt, így a gyerekek gyorsan belevághatnak az akcióba. Emellett egy kezdőkocka is tartozik hozzá, ami egy részben megépített alapot nyújt az építés elkezdéséhez.

Digitális szórakozás az egész családnak
A játékkészlethez egy interaktív, digitális útmutató is tartozik, ami még mókásabbá varázsolja az élményt a kis építők és családjaik számára. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével a gyerekek építés közben felnagyíthatják és megforgathatják a modelljüket. Emellett az alkalmazásban bármikor elmenthetik a haladásukat.

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
3 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
Részletek

A Lloyd nindzsa robotja (71757) játékkészlettel a 4 éves vagy nagyobb gyerekek fejleszthetik az építési készségeiket. Tartalmaz egy állítható robotot pilótafülkével, ami csatába szállítja a nindzsákat, emellett 2 nagy kardot és 2 minifigurát is találsz. Kezdő LEGO készlet, ami építésre inspirálja a gyerekeket Ez a nindzsa-játékkészlet kifejezetten úgy készült, hogy zseniális építési- és játékélményt nyújtson a 4 éves vagy nagyobb gyerekeknek. A doboz mindegyik csomagja tartalmaz egy megépíthető modellt és egy szereplőt, így a gyerekek gyorsan belevághatnak az akcióba. Emellett egy kezdőkocka is tartozik hozzá, ami egy részben megépített alapot nyújt az építés elkezdéséhez. Digitális szórakozás az egész családnak A játékkészlethez egy interaktív, digitális útmutató is tartozik, ami még mókásabbá varázsolja az élményt a kis építők és családjaik számára. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével a gyerekek építés közben felnagyíthatják és megforgathatják a modelljüket. Emellett az alkalmazásban bármikor elmenthetik a haladásukat. Kor: 4+

Adatok
Gyártó:
LEGO
Gyártói Cikkszám:
71757
Cikkszám:
71757
Hasonló termékek