Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70775 - Határellenőrzés
Playmobil 70775 - Határellenőrzés
3 690 Ft

Playmobil 70775 - Határellenőrzés

Természetesen a kikötőben is mindennek rendben kell lennie. A vámellenőrök ezért ellenőrzik az összes érkezett árut és felszabadítják további szállításra. A naponta beérkező rengeteg áru mellett sok a tennivaló. A vámtiszt jelenleg egy halszállítmányt ellenőriz. Itt minden rendben van. De mi ez? Hirtelen egy nagy pók ugrik ki az ananászos dobozból. Ijedtében a potyautas állat azonnal menekülni kezd. A játékkészlet két PLAYMOBIL figurát, egy nagy teherbírású raklapot, egy pókot, négy homárt, négy heringet, rácsdobozt, ananászt, bőröndöt és még sok más kiegészítőt tartalmaz.
A "Playmobil 70775 - Határellenőrzés" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
3 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
Részletek

Természetesen a kikötőben is mindennek rendben kell lennie. A vámellenőrök ezért ellenőrzik az összes érkezett árut és felszabadítják további szállításra. A naponta beérkező rengeteg áru mellett sok a tennivaló. A vámtiszt jelenleg egy halszállítmányt ellenőriz. Itt minden rendben van. De mi ez? Hirtelen egy nagy pók ugrik ki az ananászos dobozból. Ijedtében a potyautas állat azonnal menekülni kezd. A játékkészlet két PLAYMOBIL figurát, egy nagy teherbírású raklapot, egy pókot, négy homárt, négy heringet, rácsdobozt, ananászt, bőröndöt és még sok más kiegészítőt tartalmaz. A "Playmobil 70775 - Határellenőrzés" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70775
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70775
Cikkszám:
70775
Hasonló termékek