Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Schleich fehérfarkú szarvastehén
Schleich fehérfarkú szarvastehén
2 230 Ft

Schleich fehérfarkú szarvastehén

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
2 230 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek
Schleich fehérfarkú szarvastehén
A német Schleich játékgyártó változatos tematikus világaival, élethűen és részletesen kidolgozott figuráival nemcsak a gyerekek fantáziáját mozgatja meg és kreativitását ösztönzi, de segíti fejlődésüket is. Céljuk, hogy izgalmas és nevelési szempontból is értékes játékkoncepciókat biztosítsanak a gyerekeknek, korosztálytól és érdeklődési körtől függetlenül. Filozófiájuk: játssz, érezz, tapasztalj! A Schleich figurák mindegyike kiváló minőségű, részletgazdag és egyedi készítésű, melyeket nagy odaadással, kézzel festenek meg. Az élethű kivitelezésű Schleich állatfigurák segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogyan néznek ki az állatok és élőhelyeik a valóságban, és hogyan bánhatnak az emberek felelősen a természettel.
A Schleich Wild Life figuráival és készleteivel vad kalandokat élhetsz át! Utazz át Észak-Európa erdein, menj szafarira a szavannákon, ismerd meg a trópusi dzsungelek vagy épp a sarkkörök vadállatait! Segíts Tom vadőrnek és Mary állatorvosnak a kutatóállomáson és a nyílt terepen egyaránt!
A Fehérfarkú szarvastehén nagyon jól lát és hall, de elsősorban a szaglására és a sebességére támaszkodik. Nagyon mozgékony és akár 48 km/órás sebességre is képes. Szürkésbarna "télikabátja" nem csak álcázás a ragadozók ellen! Mivel a szőrszálak üregesek, a testhőt is nagyon hatékonyan tárolják.
Méret 4 x 7 x 9 cm
Adatok
Cikkszám:
95802
Cikkszám:
95802
Hasonló termékek